Realisatie van
bedrijfsambities

q-magenta

Over Qimens

Qi staat voor levenskracht en vitale energie. Het is een fundamenteel concept uit de Chinese cultuur. Bezieling en bevlogenheid als basis voor alles.

Mens zien wij als onderscheidende factor bij succesvolle organisaties.

Qimens staat voor het succes dat tot stand komt door de verbinding van brein, hart en doen. Met bezieling, energie en kracht.

icoon-betrokken-grijs

werknemersgeluk

Bezieling en bevlogenheid zorgen voor werknemersgeluk. Dit is een bewezen beslissende factor binnen succesvolle(r) organisaties. De sleutel tot duurzaam succes is daarbij de juiste afstemming binnen organisaties. Zo kom je tot een optimale waardecreatie voor klant, organisatie én medewerker.

icoon-uniciteit

verbinden

Qimens realiseert bedrijfsambities en werknemersgeluk. Wij verbinden richting, inrichting en medewerkers. Hiermee loodsen wij jouw organisatie naar optimaal rendement. Ons doel is bijdragen aan de kwaliteit van het werkbare leven. Hierdoor zijn mensen energieker, gelukkiger en daardoor succesvoller. Wat zich weer vertaalt in optimale organisatieprestaties.

icoon-doelgericht-grijs

richtingsvorm

Wij helpen door meting, analyse, strategisch advies en meervoudige interventies op maat. Zo komen we tot een juiste (in)richtingsvorm, die past bij jouw organisatie en de uitdagingen van vandaag en morgen. Onze programma's kenmerken zich door een duidelijke focus op internal branding. Intrinsieke motivatie en bedrijfstrots.

q-white

De toegevoegde waarde van Qimens

(Persoonlijk) leiderschap

Succesvoller ondernemen, de toekomst vormen

Internal branding: 'De organisatie, dat ben ik'

Regie bij zelfsturende teams

Ondernemen vanuit waardecreatie

"Anders denken, anders doen, gelukkiger en succesvoller! In de kern is dit waar het om draait. Zonder anders te gaan denken, zul je niet anders doen. En geluk - dat wat je iedereen wenst - is een bewezen cruciale factor tot succes"


RON OFFERMAN - OPRICHTER QIMENS

logo-slogan
icon-stat-1

44 organisaties reeds geholpen met het realiseren van hun ambitie

icon-stat-3

Qimens helpt organisaties van 1 tot 500 medewerkers

95

95% van onze klanten ervaart gelukkigere werknemers en betere resultaten