Qi-waardecreatie

Help, de crisis is voorbij, wat nu? Hoe bouw ik een 9+ organisatie?

Verbinden van fundamentele vernieuwing aan waardecreatie voor de klant. Effectief hanteren van het spanningsveld tussen (continue) veranderen en dagelijkse routines (‘Het werk gaat door’).

Voor wie

Voor mensen die het beste uit zichzelf willen halen, met ieders pluspunten en eigen kracht. Voor interne en externe verbinding met klanten.

Programma

Verbetering en (her)inrichting van de organisatie aan de hand van de Qi-lijn (levenskrachtlijn) van de organisatie. De missie gericht op waardecreatie, de waarden verbonden aan de visie en vertaald in de processen. Een krachtig leiderschapsproces en verbinding van individuele drijfveren aan drijfveren van het collectief. Omgaan met de noodzakelijke tegengestelde krachten binnen de organisatie vol dynamiek en complexiteit.

Waarom? (resultaat)

Scherper duiden van richting. Cultuurversterkend. Bezieling vanuit de natuurlijke tegenstellingen, waardoor het effect een hefboomeffect krijgt. Koerskracht en daadkracht. Op een samenhangende manier werken aan organisatie- en leiderschapsontwikkeling.