Doorontwikkeling en strategische personeelsplanning
Is er voldoende balans tussen resultaat en mens? Richt je actief op het welzijn van je medewerkers, je wordt ervoor beloond.

De dreiging is reëel: de schaarste op de arbeidsmarkt is groot, vacatures worden moeizamer ingevuld en de continuïteit van organisaties komt in gevaar. Hoe is dat bij jou?

Onderzoek bevestigt het keer op keer: de best renderende bedrijven hebben een optimale balans tussen mens en resultaat, de ‘zachte’ en de ‘harde’ kant. Duurzaamheid en strategische personeelsplanning alleen zijn niet meer voldoende. Hebben jouw medewerkers het echt naar hun zin of voelen ze zich niet zo gewaardeerd en zetten ze – met al hun kennis en kunde – te makkelijk de stap naar de concurrent?

Actief beleid gericht op het welzijn van jouw medewerkers is de onmisbare schakel. Wij toetsen het huidige beleid en de beleving daarvan bij jouw medewerkers. Aan de hand van deze bevindingen adviseren we jou hoe dit te optimaliseren met passende instrumenten, op maat.

Jouw medewerkers zijn opnieuw bevlogen en betrokken, bereid net dat beetje meer te doen. Jij weet talenten goed te behouden en hen ook werkelijk iets te bieden. Je kent weinig verloop en in geval van vacatures sta je als bedrijf bekend als een goede werkgever waar men graag wil werken.

Je hebt de juiste mensen op de juiste plek.