Leiderschap en coaching

Ik help mensen en organisaties hun ambities waar te maken, door:

Al vele jaren (20+) begeleid ik mensen met hun persoonlijke ontwikkeling, op allerlei niveaus. 

Altijd op maat met vaste ingrediënten als respect, vertrouwen, reflecteren en krachtige vragen. 

Je mag van mij verwachten dat ik kritisch, doch immer respectvol ben. Bevlogen, verbonden en all-in. Niet alleen je coach, maar ook je mentor, klankbord en kritische vriend inéén.

Ik verbind me aan jouw succes!

Individuele coaching en begeleiding om jouw vaardigheden en kwaliteiten verder te ontwikkelen en bij te sturen. Om jouw te ondersteunen bij jouw hulpvraag en alles wat daar bij komt kijken. 

Unieke aandacht voor jou op die aspecten die voor jou relevant zijn.

Wil jij ook een positieve wending geven, neem dan nu je eerste stap en vraag een gratis kennismaking aan.

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jou hulpvraag en verwezenlijken van jouw ambitie.

Leiderschap en coaching

Toe aan jouw next step in leiderschap?

Je hebt belangrijke, zakelijke verantwoordelijkheden en je stuurt direct of indirect mensen aan.

Je hebt te maken met complexe vraagstukken en onverwachte situaties. Er wordt steeds meer van je gevergd en dat is nu net die groei die je wil doormaken.

Maar ben je er klaar voor?

Voorbeelden van typische vraagstukken die je als leidinggevende met ambitie zal herkennen.

Jij en jouw hulpvraag binnen de omgeving waarin je functioneert zijn de basis voor
leiderschapscoaching. 

Veel sparren, praktijksituaties, advies, tips en inzichten.

Jouw TOPVORM uit zich in: 

Je weet situaties beter te lezen en in groeiende complexiteit de juiste beslissing te nemen.

Ben jij klaar om de weg naar de next step in leiderschap in te slaan?

Laten we kennismaken en kijken hoe dat er voor jou uit kan zien.

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen naar jouw nest step in leiderschap.

Persoonlijke ontwikkeling (zelf)leiderschap

Coaching gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en het bereiken van jouw doel.

Het (her)ontdekken en verder ontwikkelen van jouw talenten en vaardigheden. Vergroten van de grip op je eigen handelen en daarmee je persoonlijke effectiviteit.

Vraagstukken die hierbij vaak spelen zijn: 

Ik help je jouw doel te behalen door mijn kennis en ervaringen te delen, door te vragen, te spiegelen en te confronteren, maar ook door interventies die je aanzetten tot zelfonderzoek en zelfreflectie.

Jouw TOPVORM uit zich dan in o.a.:

Je zal bewuster, effectiever presteren en succesvoller functioneren.

Laten we kennismaken en kijken hoe dat er voor jou uit kan zien.

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jou hulpvraag en verwezenlijken van jouw ambitie.

Loopbaancoaching

Individuele coaching gericht op heroriëntatie van je werk, outplacement of re-integratie.

Op zoek naar je talenten, weer elementen en waarden herinneren die je was vergeten. Jouw situatie bekijken vanuit een ander perspectief waardoor je weer keuzemogelijkheden ziet. Hierdoor kan je weer verder.

Enkele van de vragen die veelal spelen op moment dat er een verandering in je stabiele situatie komt of je niet meer lekker op je plek zit.

Anders denken anders doen.

Door je anders naar je zelf te laten kijken, met gerichte vragen en begeleiding help ik je weer perspectief te zien. Je bent er aan toe die positieve wending te geven aan je carrière/leven.

Je hebt een duidelijke, persoonlijke loopbaanvisie en weet dit om te zetten in concrete stappen. Je kunt jezelf beter presenteren en profileren en bent in staat keuzes te maken op de arbeidsmarkt.

Voor het beste resultaat, ik noem dat TOPVORM, is een persoonlijk klik belangrijk.

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jouw hulpvraag en het verwezenlijken van jouw ambitie.

Businesscoach speciaal voor MKB ondernemers

Een businesscoach? Wat doet die eigenlijk?

Als business coach help ik je te groeien. Het verbeteren van je leiderschap en optimaliseren van je organisatie.

Het bedrijf kan alleen groeien als de ondernemer groeit. Ik zie dat veel ondernemers niet de verbinding maken tussen persoonlijke en professionele groei.

Er is onvoldoende focus, ze werken te veel in hun bedrijf in plaats van aan hun bedrijf. In beslag genomen door de waan van de dag. Hierdoor verdwijnt de focus op echt belangrijke vraagstukken en het sturen op de juiste zaken naar de achtergrond. De ontwikkeling, groei en het resultaat van het bedrijf blijft hierdoor onnodig achter.

Vanuit mijn eigen ondernemersachtergrond wordt alle kennis en ervaring ingezet je te helpen ontwikkelen en groeien. Als klankbord, steun in de rug en stok achter de deur. Als mentor met handige tips, inzichten en adviezen help ik je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak (met je organisatie)

Jouw succes is mijn voldoening!

De aanpak van mijn coaching is een proces waar ik je door heen loods. 

De basis wordt gevormd door de periodieke coachmomenten, steeds afgestemd op de voortgang, urgentie, ontwikkeling en directe toepasbaarheid in de praktijk. Alle informatie, middelen, kennis en ervaring die voor jou relevant is zal ik inzetten zodat dit jou direct voordeel oplevert.

Herken jij ook het tekort aan verlies van focus?
Wil je ook weer grip en meer rendement

Laten we kennismaken, start met het terugkrijgen van je focus. Ik sta voor je klaar!

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jou hulpvraag en verwezenlijken van jouw ambitie.

Bevlogen

Betrokken

Betekenisvol

Bereiken

Reviews

Ron neemt je mee in het proces, deelt kennis en ervaring en geeft je de ruimte. Weet je te inspireren en daadwerkelijk aan te zetten tot actie. Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling tot de ondernemer die ik nu ben.

Hilde Ondernemer boomverzorging

Ron is ervaren en voelt zaken feilloos aan, kenmerkend voor hem zijn plezier, oprechtheid en kwaliteit. Hij is een fijne gesprekspartner en coach. De “journey of learning” is oneindig en plezierig met Ron. Voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen is hij van harte aan te bevelen.

Ilse Projectmanager

Inspirerende coach voor de next step in mijn ontwikkeling. Ik heb Ron ervaren als een plezierige, benaderbare coach en gesprekspartner. Wat ik zocht was een coach die mij wist te prikkelen en te inspireren in mijn persoonlijke ontwikkeling. Geen standaardpakket maar maatwerk echt gericht op mijn persoonlijke situatie. Hier heeft Ron ruimschoots aan voldaan en ik kan hem van harte aanbevelen als je toe bent aan de next step in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Andre Leidinggevende

Lifechanging, Ron is een super mens/coach. Door meerdere sessies te doen met Ron heb ik een fundament kunnen leggen waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds super veel profijt van heb, zowel zakelijk als privé. We hebben nog altijd periodiek sessies. Even sparren, feedback krijgen, tips en tricks. Een soort Coaching APK. Hierin weet Ron mij altijd weer de juiste vragen te stellen en op een positieve manier ter triggeren. Ik beveel hem van harte aan!

Daan Sales

Invoelend, sterk in analyseren en doortastend. Ron heeft een veranderingsproces begeleid. Knap hoe hij in korte tijd knelpunten/aandachtspunten weet te benoemen en betrokkenen meekrijgt in het maken van keuzes en dingen anders gaan doen. Hij is resultaatgericht, maar toetst daarbij tijdig of hij (nog) draagvlak heeft. Een bijzonder fijne coach om mee samen te werken.

Theo Manager

Prima en meer dan constructieve sessie gehad met Ron. Dit heeft mij zeker vooruit geholpen! Na een onverwachte situatie in mijn carrière had ik dringend behoefte aan, in eerste instantie een luisterend oor en direct daarna een constructieve begeleiding om weer verder te kunnen. Beide zijn naar mijn volle tevredenheid geboden door Ron. Hierbij is zijn brede expertise ook bijzonder handig, zo hebben we een breed scala aan mogelijkheden besproken en uiteindelijk een pad uitgestippeld.

Maurice Verkoopadviseur

Vakkundig en betrokken. Ron is een enthousiaste, betrokken coach die je zowel persoonlijk als in je organisatie verder helpt met theorie en cases uit de praktijk.

Bas Laboratorium leidinggevende

Ron heeft mij geholpen om mij te laten ontdekken wat ik nou echt wilde en leuk vind qua werk, want dat wist ik eigenlijk niet. Daarbij heeft hij mij inzicht en kracht gegeven om de baan te vinden en krijgen waar ik nu met veel plezier werk. Zeker aan te raden als je ook wat zoekende bent.

Dirk Allround medewerker

Top ondersteuning gehad. Ik heb Ron gevraagd mij te ondersteunen in een ontslagkwestie. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en feedback. Daarnaast was Ron zeer goed voorbereid op de gesprekken met de tegenpartij waaruit zijn deskundigheid is gebleken. Dit heeft geleid tot een zeer tevreden resultaat.

Loes Specialist

Coaching op basis van persoonlijke aandacht. Ik ben naar volle tevredenheid gecoached. Er werd mij een duidelijke spiegel voor gehouden bij punten die een mogelijke belemmering voor mijzelf konden zijn. Ik heb anders naar mijzelf leren kijken en heb hierop mijn visie aangepast. Ik kan iedereen een dergelijk coachingtraject bij Ron aanbevelen.

Monique Directie secretaresse

Ron weet mensen, afdelingen en het bedrijf in beweging te krijgen. Hij denk snel, is creatief en vertaalt abstracte toekomstvisies naar concreet gedrag. Ron is een zeer betrouwbare gesprekspartner die inspireert en mede door zijn goede mensenkennis perfect weet in te schatten wie en wat nodig is om veranderingen te verwezenlijken. Hij behaald daarmee het gewenste resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Martijn Manager opleiding bank