Organisaties en medewerkers in topvorm.Eerlijk duurt het langst.


Ewald van der Spek

Advocaat, compliance, arbeids-, ondernemings- en financieel recht


Ewald van der Spek, als partner verbonden aan Qimens en aanspreekpunt voor alle vraagstukken op het gebied van compliance, arbeids-, ondernemings- en financieel recht.

Als gedreven en pragmatisch advocaat heeft hij een sterke focus voor de business. Hij weet feilloos de juridische risico’s voor de opdrachtgever in kaart te brengen en oplossingen te adviseren op basis waarvan een gedegen ondernemersbeslissing genomen kan worden. Soms is het moeilijk, soms kan het simpel. Ewald maakt de zaken niet onnodig ingewikkeld.

Hij kan bogen op een brede ervaring met het adviseren van bedrijven met name in het MKB. Hij gaat daarbij vakkundig te werk, begrijpt de organisatie en heeft oog voor het menselijk aspect. Op deze manier bouwt hij langdurige relaties op.

In elke opdracht staan snelheid, efficiëntie en samenwerking centraal. Zijn aanpak kenmerkt zich als gedreven en praktisch met het vermogen om "dingen voor elkaar te krijgen". Of het nu gaat om advisering of procederen op het gebied van bovengenoemde rechtsgebieden. Met Ewald is jouw eigen bedrijfsadvocaat incidenteel, naar behoefte of projectmatig beschikbaar.


Ad hoc of een langdurige relatie?