Organisaties en medewerkers in topvorm.Zonder plan geen vooruitgang.


Jan Eenkoren

Specialist bedrijfsvoering & leiderschap


Jan Eenkoren, als partner verbonden aan Qimens en aanspreekpunt voor organisatie advies en ontwikkeling. Is sterk in het optimaliseren van bedrijfsvoering en persoonlijk leiderschap, op alle niveaus. Daarmee weet hij organisaties efficiënter te maken en medewerkers in hun kracht te zetten.

Vanuit zijn actieve rol weet hij mensen in jouw organisatie mee te nemen op weg naar persoonlijk leiderschap. Eigenaarschap voor resultaat en verantwoordelijkheid voor continue (zelf)ontwikkeling. Dit uit zich in gedrevenheid tot het willen maken van het verschil.

Inzicht in eigen gedrag en houding is bepalend. Voor alle lagen van de organisatie in iedere discipline, ongeacht of het gaat om doelen, processen, afstemming of leiderschap. Bewust zijn van het eigen gedrag is de eerste stap naar verandering en een betere verstandhouding.

Vanuit zijn veelzijdige carrière in zowel het publieke als private domein zet Jan zijn kennis en ervaring graag in voor andere organisaties. Bedrijven ondersteunen bij groei en verandering, een efficiëntere structuur of het versterken van persoonlijk leiderschap. Aan de basis ligt altijd de concrete behoefte en urgentie voor de organisatie.


Wanneer zet jij de eerste stap?