Organisaties en medewerkers in topvorm.


Ron Offerman

Organisatie expert
Anders denken, anders doen.


Ron Offerman, oprichter en als partner verbonden aan Qimens, is aanspreekpunt voor strategie en organisatievraagstukken. Is sterk in het doorgronden van bedrijven en medewerkers en komt met resultaatgerichte en pragmatische oplossingen. Daarmee weet hij organisaties en medewerkers nieuw elan te geven en in beweging te brengen.

Vanuit zijn rol als organisatieadviseur en coach weet hij de samenhang tussen de richting en inrichting in organisaties te optimaliseren. De juiste afstemming als sleutel tot duurzaam succes met toegevoegde waarde voor klant, organisatie en medewerkers.

Na een succesvolle hotelcarrière vol creativiteit en innovatie heeft Ron de overstap gemaakt naar de zakelijke dienstverlening waarin hij o.a. als commercieel directeur en HR directeur aansprekende resultaten heeft geboekt en belangrijke ontwikkelingen heeft geleid.

Zijn Executive MBA heeft hij in 2006 afgerond waarna hij zich meer is gaan richten op organisatiekunde, leiderschap en veranderkracht in organisaties. Ron weet mensen los te maken van ingesleten gedachten en patronen en zo aan te zetten tot werkelijk anders denken en anders doen. Hij weet als geen ander organisaties in topvorm te krijgen, met meer rendement en meer plezier.


Wat is er nodig om het morgen anders te doen?