Organisatieontwikkeling en advies

Veranderen en verbeteren

De wereld verandert snel en bedrijfsvoering wordt steeds complexer. Belangrijke vraagstukken volgen elkaar in rap tempo op.

Is je organisatie daar goed op voorbereid?

Kortom is er de juiste focus en is alles gericht op een optimale bedrijfsvoering dat continuïteit en groei waarborgt, ook als verandering een constante is geworden?

Kan je de toekomst met vertrouwen tegemoetzien? 

Zijn jouw organisatie en medewerkers in TOPVORM?

Wat heeft jouw organisatie nodig om het morgen beter te doen?

Maak gebruik van een gratis focus sessie omdat eens nader te verkennen.
Tijdens deze sessie denk ik met je mee, stel je vragen en spiegelen we op jouw focus. We maken nader kennis met elkaar en je krijgt direct concrete tips.

Laten we kennismaken en uitvinden welke vraagstuk aandacht behoeft en of en hoe ik je hiermee van dienst kan zijn.

Businesscoach speciaal voor MKB ondernemers

Een businesscoach? Wat doet die eigenlijk?

Als business coach help ik je te groeien. Het verbeteren van je leiderschap en optimaliseren van je organisatie.

Het bedrijf kan alleen groeien als de ondernemer groeit. Ik zie dat veel ondernemers niet de verbinding maken tussen persoonlijke en professionele groei.

Er is onvoldoende focus, ze werken te veel in hun bedrijf in plaats van aan hun bedrijf. In beslag genomen door de waan van de dag. Hierdoor verdwijnt de focus op echt belangrijke vraagstukken en het sturen op de juiste zaken naar de achtergrond. De ontwikkeling, groei en het resultaat van het bedrijf blijft hierdoor onnodig achter.

Vanuit mijn eigen ondernemersachtergrond wordt alle kennis en ervaring ingezet je te helpen ontwikkelen en groeien. Als klankbord, steun in de rug en stok achter de deur. Als mentor met handige tips, inzichten en adviezen help ik je op zowel persoonlijk als zakelijk vlak (met je organisatie)

Jouw succes is mijn voldoening!

De aanpak van mijn coaching is een proces waar ik je door heen loods.

De basis wordt gevormd door de periodieke coachmomenten, steeds afgestemd op de voortgang, urgentie, ontwikkeling en directe toepasbaarheid in de praktijk. Alle informatie, middelen, kennis en ervaring die voor jou relevant is zal ik inzetten zodat dit jou direct voordeel oplevert.

Herken jij ook het tekort aan verlies van focus?
Wil je ook weer grip en meer rendement

Laten we kennismaken, start met het terugkrijgen van je focus. Ik sta voor je klaar!

Een gratis verkenningsgesprek. We maken nader kennis, onderzoeken of we een klik hebben en of ik jou kan helpen met jou hulpvraag en verwezenlijken van jouw ambitie.

Bevlogen

Betrokken

Betekenisvol

Bereiken

Reviews

Wij hebben Ron gevraagd zijn expertise in te zetten om onze groeiende organisatie in goede banen te leiden. Hij is een uiterst ervaren organisatie deskundige en met zijn professionele hulp hebben wij structurele veranderingen aangebracht. Dit heeft hij grondig en naar grote tevredenheid gedaan. We zijn weer toekomstbestendig en de organisatie en de mensen hebben weer duidelijk een richting gekregen.

Gertjan Ondernemer export bedrijf

Ron is een prettige coach en gesprekspartner voor zowel medewerkers als management. Hij is resultaatgericht en een sterk klankbord bij moeilijke vraagstukken.

Jeroen Ondernemer

Ron is een topcoach en motivator. Hij heeft ons uitstekend begeleid in het maken van keuzes, alle neuzen dezelfde kant op krijgen en focus voor de toekomst in het vizier krijgen.

Peter Ondernemer

Ik werk nu zo’n 2 jaar samen met Ron en ben hartstikke tevreden over ons proces. Hij is een goed klankbord en kritische adviseur. Hij geeft mij de handvatten die ik nodig heb om in korte tijd grote stappen te maken. Dit gaan we de komende jaren samen voort zetten.

Tom Ondernemer

Top ondersteuning gehad. Ik heb Ron gevraagd mij te ondersteunen in een ontslagkwestie. Hij was altijd bereikbaar voor vragen en feedback. Daarnaast was Ron zeer goed voorbereid op de gesprekken met de tegenpartij waaruit zijn deskundigheid is gebleken. Dit heeft geleid tot een zeer tevreden resultaat.

Loes Specialist

Ron is een strategische partner die met volle verantwoordelijkheid bijdraagt aan de ontwikkeling en continue verbetering van onze organisatie. Belangrijk aandachtspunt voor ons is daarbij de verbinding onderling en de binding met de organisatie.

Rudy Financiële instelling

Weet op het juiste moment, op de juiste wijze openingen tot oplossingen te creëren voor complexe en slepende vraagstukken.

Edwin Dakbedekking

Heeft op bevlogen wijze bijgedragen tot verdere richting en afstemming naar de groei van ons bedrijf.

Arie Weefselkweek

Geeft en schept vertrouwen, weet snel de organisatie te doorgronden. Heeft ons op energieke manier geweldig geholpen opnieuw naar de interne organisatie te kijken en ons vervolgens te loodsen naar een hogere kwalitatieve executiegraad dat ons ook veel financieel voordeel heeft opgeleverd.

Paul Multimedia