Business

coaching

TOPvorm, vanuit krachtig leiderschap succesvol en mensgericht ondernemen

Leiderschap. Verbetering. Groei. Succes.

JE WILT DOORGROEIEN, MAAR HOE PAK JE DAT AAN?

Je wil doorgroeien met je bedrijf, maar hoe pak je dat nu efficiënt en succesvol aan?

Veranderende wetgeving, snelle ontwikkelingen. Volop bedreigingen maar tegelijkertijd ook vele kansen. De mate waarmee je hier op weet in te spelen, de mate waarin je wendbaar bent bepaalt de mate van je succes.

Je wil groeien, je wil je resultaten omhoog krijgen, want je ziet dat er meer in zit, dat er meer mogelijk is.

Dit vergt wat van je leiderschap, persoonlijk en zakelijk. Dit vraagt wat van je organisatie.

 • Maar hoe haal je het maximale uit je zelf?
 • Hoe kom je tot een uiterst efficiënte organisatie.
 • Waarmee zorg je dat je doelgroep klant wordt? 
 • Kortom hoe komen en blijven jullie in TOPvorm?

Niet door nog harder te werken, dat heeft geen zin en komt de sfeer op het werk, je resultaat en je privéleven niet ten goede. 

Niet door te doen wat jullie al deden, dan blijft het bij het oude.

Je hoeft het niet ALLEEN te doen

Succesvol leiderschap

Als business coach help ik je te groeien. Je bedrijf kan alleen groeien als jij als ondernemer groeit. Daar gaan wij mee aan de slag met behulp van de VER6 aanpak. 

Op maat doorloop je 6 fases tot succesvol leiderschap waarin je wordt aangezet tot verder denken en geprikkeld tot actie, door:

 • Verbinding tussen persoonlijke en zakelijke groei.
 • Aanzet tot anders denken en doen.
 • Bewust worden van de gevolgen van je (leiderschaps-)gedrag.
 • Herkennen van jouw leiderschap als ondernemer: katalysator of rem.

Scherp inzicht en een concreet actieplan

Met stevig leiderschap leggen we het fundament tot groei aan de hand van een concreet plan. Strategie in actie!

We starten met de MKB Canvas om direct goed inzicht te krijgen op de huidige stand van zaken in je bedrijf. Na een verhelderende businessanalyse bepalen we de belangrijkste prioriteiten en focuspunten naar succes.

 • Knelpunten helder.
 • Kansen in beeld.
 • Focus en prioriteiten bepaald.
 • Van plan naar actie.

Bevlogen in de uitvoering naar resultaat

Een concreet actieplan brengt je van strategie naar doen, gestructureerd stap voor stap en met volle focus. Alles wat nodig is en we tegenkomen onderweg pakken we beet. En onderliggend werken wij steeds aan jouw krachtig leiderschap met de juiste mindset. Wat je daarbij van mij mag verwachten?

 • Kritisch, doch immer respectvol.
 • Bevlogen, verbonden, resultaatgericht.
 • Coach, klankbord, kritische vriend, stok achter de deur.
 • Kennis, ervaring, tips, inzichten, advies.

Resultaat

Je weet jouw leiderschap kracht bij te zetten en bent echt de katalysator tot verder succes. Je ziet de kansen en je weet je organisatie daar perfect op af te stemmen. Knelpunten die verdere ontwikkeling remmen weet je vakkundig en succesvol weg te nemen.

 • Je bent vol focus op je bedrijf en jouw kernactiviteiten.
 • Systemen en processen zijn goed ingericht.
 • Je hebt duidelijke KPI’s die de organisatie helpen in de route naar groei.
 • Het actieplan naar groei werpt werkelijk zijn vruchten af.
 • Jij kan steeds meer delegeren en je bedrijf groeit door, ook als jij er even niet bent.

Dat komt mede omdat je de juiste mensen juist weet in te zetten en te behouden. Daarbij zijn jouw medewerkers vol commitment, verbonden en werken met plezier.

EEN CONTINU PROCES

We beginnen met een MKB Canvas meting. Die laat zien hoe jouw bedrijf ervoor staat als het gaat om leiderschap, klantreis en organisatie. Het geeft inzicht waar jouw onderneming nu staat en waar je focus naartoe moet gaan. Tijdens de businessanalyse komen we via gericht doorvragen achter de werkelijke knelpunten met de oorzaak en gevolg. Dan kunnen we aan de oplossingsrichting werken.

Aandacht voor leiderschap is een continu proces tijdens het traject op maat. Hiermee krijg je als ondernemer haarscherp waarom en hoe je tot (meer) succes komt en welke leiderschapscapaciteiten je daar bij helpen. Inzicht in je eigen handelen en de gevolgen daarvan. Je rekent af met belemmeringen en middelmaat. Je groeit als ondernemer, hebt een hernieuwde structuur en ritme. Je ondernemers mindset staat weer scherp en je leiderschap is krachtig.

We gaan aan de slag met een concreet plan met gerichte acties en duidelijke doelen. Hierin zijn de prioriteiten benoemd en is vooruitgang meetbaar en stuurbaar gemaakt met de juiste KPI’s.

Wat anderen zeggen

Ron is een topcoach en motivator. Hij heeft ons uitstekend begeleid in het maken van keuzes, alle neuzen dezelfde kant op krijgen en focus voor de toekomst in het vizier krijgen.

Peter

Ondernemer

Heeft op bevlogen wijze bijgedragen tot verdere richting en afstemming naar de groei van ons bedrijf.

Arie

Ondernemer Weefselkweek

Ron is een strategische partner die met volle verantwoordelijkheid bijdraagt aan de ontwikkeling en continue verbetering van onze organisatie. Belangrijk aandachtspunt voor ons is daarbij de verbinding onderling en de binding met de organisatie.

Rudie

Directeur Financiële instelling

Ron weet mensen, afdelingen en het bedrijf in beweging te krijgen. Hij denkt snel, is creatief en vertaalt abstracte toekomstvisies naar concreet gedrag. Ron is een zeer betrouwbare gesprekspartner die inspireert en mede door zijn goede mensenkennis perfect weet in te schatten wie en wat nodig is om veranderingen te verwezenlijken. Hij behaald daarmee het gewenste resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Martijn

Manager opleiding bank

Invoelend, sterk in analyseren en doortastend. Ron heeft een veranderingsproces begeleid. Knap hoe hij in korte tijd knelpunten/aandachtspunten weet te benoemen en betrokkenen meekrijgt in het maken van keuzes en dingen anders gaan doen. Hij is resultaatgericht, maar toetst daarbij tijdig of hij (nog) draagvlak heeft. Een bijzonder fijne coach om mee samen te werken.

Theo

Senior Manager

Het proces

Meting en analyse

We beginnen met een MKB Canvas meting. Die laat zien hoe jouw bedrijf ervoor staat als het gaat om leiderschap, klantreis en organisatie. We verkrijgen verder inzicht in waar jouw onderneming nu staat en waar je focus naartoe moet gaan aan de hand van een business analyse.

We verdiepen tot dat we achter de werkelijke knelpunten met de oorzaak en gevolg komen. Dan kunnen we aan de oplossingsrichting werken.

Krachtig leiderschap

Continu proces tijdens het traject op maat naar je behoeftes. Hiermee krijg je als ondernemer haarscherp waarom en hoe je tot (meer) succes komt en welke leiderschapscapaciteiten je daar bij helpen. Inzicht in je eigen handelen en de gevolgen daarvan.

Je groeit als ondernemer, hebt een hernieuwde structuur en ritme. Je ondernemers mindset staat weer scherp en je leiderschap is krachtig.

Coaching naar succes

Aan de hand van een concreet plan aan de slag met gerichte acties en duidelijke doelen. Prioriteiten zijn benoemd en de vooruitgang meetbaar en stuurbaar met juist bepaalde KPI’s.

Tijdens dit proces begeleid en ondersteun ik jou en je organisatie bij de uitvoering en het scherp houden van de focus.

Wil je samenwerken?

Waar wacht je op? Anders denken, anders doen. Kleine stappen, grote impact. Bel voor verdere verkenning of vragen: 06-51487666 Of reserveer direct een focus sessie. Geheel vrijblijvend  online kennismaken en onderzoeken wat ik voor je kan betekenen.