Anderen die je voor zijn gegaan…

De beste graadmeter voor geleverd resultaat. Klanten spreken zich uit.

Wij hebben Ron gevraagd zijn expertise in te zetten om onze groeiende organisatie in goede banen te leiden. Hij is een uiterst ervaren organisatie deskundige en met zijn professionele hulp hebben wij structurele veranderingen aangebracht. Dit heeft hij grondig en naar grote tevredenheid gedaan.

We zijn weer toekomstbestendig en de organisatie en de mensen hebben weer duidelijk een richting gekregen.

Gertjan

Ondernemer export bedrijf

Ron weet mensen, afdelingen en het bedrijf in beweging te krijgen. Hij denkt snel, is creatief en vertaalt abstracte toekomstvisies naar concreet gedrag. Ron is een zeer betrouwbare gesprekspartner die inspireert en mede door zijn goede mensenkennis perfect weet in te schatten wie en wat nodig is om veranderingen te verwezenlijken.

Hij behaald daarmee het gewenste resultaat zonder het menselijke aspect uit het oog te verliezen.

Martijn

Manager opleiding bank

Een plezierige en duidelijke coach.

Ron weet op een prettige en duidelijke manier aan te geven waar er kansen en bedreigingen zijn voor ons kantoor en denkt ook mee hoe deze aan te pakken.

Ron durft positief kritisch mee te denken wat je stof tot nadenken geeft en je concreet mee aan de slag kan

Michel

Partner-vennoot, Company

Lifechanging, Ron is een super mens/coach. Door meerdere sessies te doen met Ron heb ik een fundament kunnen leggen waar ik tot op de dag van vandaag nog steeds super veel profijt van heb, zowel zakelijk als privé. We hebben nog altijd periodiek sessies. Even sparren, feedback krijgen, tips en tricks. Een soort Coaching APK. Hierin weet Ron mij altijd weer de juiste vragen te stellen en op een positieve manier ter triggeren.

Ik beveel hem van harte aan!

Daan

Salesmanager

Ron neemt je mee in het proces, deelt kennis en ervaring en geeft je de ruimte. Weet je te inspireren en daadwerkelijk aan te zetten tot actie.

Hij heeft een belangrijke bijdrage geleverd in mijn ontwikkeling tot de ondernemer die ik nu ben.

Hilde

Ondernemer

Invoelend, sterk in analyseren en doortastend.

Ron heeft een veranderingsproces begeleid. Knap hoe hij in korte tijd knelpunten/aandachtspunten weet te benoemen en betrokkenen meekrijgt in het maken van keuzes en dingen anders gaan doen. Hij is resultaatgericht, maar toetst daarbij tijdig of hij (nog) draagvlak heeft. Een bijzonder fijne coach om mee samen te werken.

Theo

Sales manager

Wil je ook met mij samenwerken?

Waar wacht je op? Kom nu in actie.

Anders denken, anders doen. Kleine stappen, grote impact.